Forum Gildii Darkness
Raport juz mi przepadl w archiwum ale nie to jest wazne. Pojechalem go nad ranem pare razy bo mial duzo Delirium
Pan Gouald1 wyglada na jakiegos cudotworce +910
no i ciekawa propozycja, niestety Emmentaler rekrutuje tylko szpiegow
No i jeszcze msg :>
Atak ??
czw, 08 listopad 2007 10:18
Goauld1
Tym atakiem na mnie popelniles ogromna gafe
Wlasnie cofnales sie w rozwoju o kilka tygodni
Mozesz odkupic swoje grzechy kwota 30K delirium
Do tego czasu masz codzienne wizyty z mojej strony.
Pozdrawiam
PS. Jesli jakis kolega z twojego klanu tez Ci pomoze wtedy wszyscy w okolicy od was bedziecie mieli jechane.
Pozdrawiam
Thief - do wynajecia
PS. Lepiej ze mna wspolpracowac niz mic wroga.
====
Prosze o nie reagowanie w ramach wspolnoty, postaram sie powalczyc z dupkiem sam. Jesli sobie nie poradze bede prosil o wasza pomoc
A ja bym tak dupka pojechał z 6 * (liczba członków) razy dziennie żeby sie cofnął o jakieś pare lat do tyłu
za kogo on sie kuźwa uważa?
a muchomorek by sie pewnie zastanowił gdyby po tamtym tak poważnie pojechać
jak nie... to też sie troche cofnie
kretyńskie burżuje..
-----
dobra uspokoilem się i zrobiłem mały rekonesans
koleś jest z gildii Thief (dwóch członków z czego jeden to jakiś tani uczeń) i posiada rozwinietego na 6000 pkt transfalowca
to by tłumaczyło groźby w stylu kradzież surowców i paraliż cyvilli
z tego co wiem to do wykonywania swych działań tranfalowcy potrzebują ogromnej ilości delirium co znów tłumaczy tą dużą jego liczbę w jego bazie o której wspomniał boilledegg
jego dynamiczny rozwój można tłumaczyć właśnie tym że expi sobie nad-istotę lub ma jakieś zewnętrzne wsparcie
pytanie: jak zniszczyć takiego transfalowca?
farmić go z wszelkiego delirium?
------
a swoją drogą to koleś podpada mi jako multikonto muchomorka
ciekawe co ci dwaj robia razem
obadam styl wypowiedzi muchomorka na forum
Ostatnio edytowany przez Zneth (08.11.2007 17:52:34)
Demon
oj szkoda ze ja w Afryce w dwie minutki bym go zniszczyl i wyfarmil z delirki ))
Ale jesli po wekendzie chlopak nie ustapi to chyba podesle komus czesc mojego woja i moze wpadne do kolesia na kawe i ciasteczka a bez armi chlopaczek chyba nie bedzie lazl 24h do mnie a zanim dojdzie to ja sie zdaze naszykowac zreszta u mnei nie ma co rabowac bo zuzywam na biezaca ehhehe a do konca niedzeli byc moze uda mi sie uruchomic skorpiony wiec mozliwosci transportowe beda ...
Ostatnio edytowany przez Aniol_Ciemnosci (09.11.2007 07:43:03)
jechac go ze wszystkiego co ma, w razie nalotu wysylac armie gdzies na peryferie wraz z zasobami, rownoczesnie rozwijac sie na wlot muchomorka - a co do typka to trzeba zaczac dzialac tyle ze do tego ppotrzebny jest osobny temat i uwazac na to co sie mowi w chwili obecnej