Darkness

Forum Gildii Darkness

Ogłoszenie

05.11.2007 Do 11.11.2007 wszyscy mają mieć co najmniej 2000 punktów.

#1 28.10.2007 18:32:25

maziasty

WebMaster

Punktów :   

Pokój z "Golden Four"

Co sądzicie o rozpoczęciu rozmów z Gildią "Golden Four" w celu zawarcia pokoju? Jest ich tylko czworo i już są bardzo wysoko w rankingu Gildii. Są potężni. Na forum wewnętrznym wywiązał się ciekawy temat. Czy wasze opinie się nie zmieniły?

#2 29.10.2007 08:56:59

Slick

Demon

Punktów :   

Re: Pokój z "Golden Four"

Zadnych sojuszy z mieszanymi gildiami
Musimy byc bezwzgledni i przejsc szybko do ofensywy
Czysto psilonskie gildie mozemy traktowac lagodniej ale wczesniej czy pozniej i na te gildie musimy uderzyc - oczywiscie atak musi byc perfekcyjnie przygotowany, nie ma tu mowy o ataku na huraaa, ale zeby wszystko gralo nasza gildia musi byc bardziej zorganizowana. W chwili obecnej panuje nielad a koordynacja naszych dzialan jest na poziomie 0
1 punktem wg mnie najwazniejszym jest utworzenie rady (nad nazwa mozna sie zastanowic czy aby napewno "rada"). Osoby zasiadajace w radzie powinny byc selekcjonowane - nie musza to byc osoby z pierwszych miejsc tylko osoby ktore wiedza co do ich obowiazkow bedzie nalezalo i musza w 100% poswiecac sie swoim funkcjom, oczywiscie kwalifikacje osoby pelniacej dana role powinny byc wysokie i np koordynator ds militarnych (glownodowodzacy silami darkness) powinien miec pojecie o wszystkim co ma zwiazek z militarnymi operacjami, powinien byc doskonalym strategiem, itd
2 punkt to lokalizacja czlonkow gildii
3 punkt to selekcja graczy(nie wiem czy obecny sklad jest wystarczajaco mocny - i nie chodzi o liczebnosc tylko o chec do gry poszczegolnych graczy)
4 punkt - po zalozeniu "rady" podzial na okregi wszystkich czlonkow gildii (rozna lokalizacjia moze byc problemem we wspolpracy psilonow dlatego lepiej bedzie jak gracze z poszczegolnych okregow beda dzialac ze soba ramie w ramie co wzmocni pozycje okregu w danej czesci swiata a zarazem wzmocni cala gildie - oczywiscie rada ma za zadanie czuwac i kierowac poczynaniami kazdego z okregow
W chwili obecnej mysle ze te 4 punkty to priorytety - radze myslec szybko - bo inni juz dzialaja

pozdr Slick

Ostatnio edytowany przez Slick (29.10.2007 10:52:48)

#3 29.10.2007 12:29:47

Tolkien

Demon

Punktów :   

1. Slick powtarzasz się po raz któryś z tym samym postem
2. Sojusz z czwórką jest dobrym pomysłem, zwłaszcza dla ekipy która znajduje się w Europie. Tutaj też jest dużo osób z "Siła i Honor" i taki sojusznik może być bardzo pomocny.

EDIT: Poprawiłem. Sry za pomyłkę.

Ostatnio edytowany przez Tolkien (29.10.2007 22:30:09)

#4 29.10.2007 13:16:17

Slick

Demon

Punktów :   

nie Stick a Slick - a to ze sie powtarzam to wiem i z gory przeprosilem za kopie w drugim temacie

a co do sojuszu - to ja jestem na nie ( a przyszla rada powinna zadecydowac czy sojusz bedzie czy nie) - oczywiscie neutralne sosunki z ta gildia to dobry pomysl z racji przyszlosciowych konfliktow w europie, ale sojusz w tym wypadku jest nie potrzebny

na chwile obecna utworzenie rady to priorytet i powinnismy szybko cos robic w tym kierunku
pozdr Slick

#5 29.10.2007 15:16:06

NikeVee

Lider Gildii

Punktów :   

Sojusze to możemy mieć tylko z Psilonami. (Jeśli taka zajdzie potrzeba, to z mieszanymi Gildiami)
Z mieszanymi Gildiami możemy mieć Pakt o nieagresję.
A z Ziemniakami możemy mieć Pakt .... ale tylko jeśli są fajni.

Ścierwo trzeba jeba*.

#6 29.10.2007 17:26:53

Hmajus

Demon

Punktów :   

wg. mnie na początek może być Pakt z Golden Four - co bedzie dalej pokaze czas i współpraca.

#7 29.10.2007 17:37:05

artiem

Demon

Punktów :   

Z Golden Four możnaby zawrzeć soujsz - prędzej czy później zaczną nekać naszych co słabszych graczy, a lepiej jakby się skupili na SoR i SiH.

#8 29.10.2007 19:05:18

dziadek3

Demon

Punktów :   

popieram artiem - najlepiej zawrzec sojusze z kilkoma gildiami i pokoleji nekac innych

#9 30.10.2007 10:14:09

Slick

Demon

Punktów :   

Co do tego sojuszu z golden four to mysle ze teraz na poczatku mozna cos zadzialac, nie oznacza to ze jestem za sojuszem, ale sytuacja tego wymaga.

Obecnie The Skulls of Rebellion jest w stanie wojny z golden four wiec mysle ze mozemy cos na tym zyskac, tylko musimy uwazac, bo GF tez tak mysli - dla nich prawdopodobnie dobrym rozwiazaniem jest wojna pomiedzy nami a The Skulls of Rebellion.

Pozdr
Slick

Stopka forum

RSS