Darkness

Forum Gildii Darkness

Ogłoszenie

05.11.2007 Do 11.11.2007 wszyscy mają mieć co najmniej 2000 punktów.

#1 29.10.2007 05:18:10

Dajmoon

Demon

Punktów :   

Podnieść poziom gildii... !!!

Sądzę  że nie powinniśmy rekrutować wszystkich którzy się tylko do nas zgłoszą! Co z tego że będziemy mieli masę ludzi skoro większość nie wyszła ponad 500 pkt? Jeżeli naprawdę chcemy być potęgą musimy wybrać ludzi tych najbardziej aktywnych! Powinniśmy dać 3 dni wszystkim na osiągnięcie 1000 pkt. i podnieść poziom rekrutacji od takiej ilości pkt.... to jest do zrobienia!

Co o tym sądzicie?

#2 29.10.2007 09:09:17

Slick

Demon

Punktów :   

Re: Podnieść poziom gildii... !!!

Ja mysle z\e  najpierw moglibysmy przesortowac obecny sklad - 87 czlonkow - co to jest? scigamy sie czy co, za niedlugo dobijemy do 100 ale co z tego jak polowa albo i wiecej bedzie tylko formalnie czlonkiem gildii a tak naprawde to za jakis czas stanie sie farma
Z tego co widze na forum niewiele osob sie wypowiada - mysle ze trzeba wysylac upomnienia i wyraznie zaznaczyc przy rekrutacji ze aktywnosc na forum jest obowiazkowa - bo w przeciwnym razie to co to za gildia nie potrafiaca wspoldzialac a majaca w skladzie wielu czlonkow(dla mnie to latwy kasek)

Ostatnio edytowany przez Slick (29.10.2007 10:44:04)

#3 29.10.2007 15:20:43

NikeVee

Lider Gildii

Punktów :   

Wejdżcie na forum wewnętrzne i na OGŁOSZENIA. Jest tam napisane że przyjmujemy 250~ punktów, ale to będzie rosło. A z dniem 01.10.2007r. będziemy wywalać nisko punktowe ścierwo.

#4 29.10.2007 15:45:55

dziadek3

Demon

Punktów :   

dokladnie na cmentarz z nimi - a tak na serio: nikevee mam nadzieje ze bedziesz konsekwentny

#5 29.10.2007 16:18:34

Slick

Demon

Punktów :   

I nie zapomnijmy o obecnych czlonkach i ich aktywnosci ( ponad 80 czlonkow gildii a na forum zaledwie garstka)

#6 29.10.2007 16:54:37

Solon

Demon

Punktów :   

Slick, jeśli chodzi o grę, to jestem aktywny. Ale nigdy nie lubiłem się wypowiadać. Ty mnie tutaj nie posądzaj o brak postów.

#7 29.10.2007 17:29:54

Hmajus

Demon

Punktów :   

wracając do tematu - dobra alternatywa te progi, co jakiś czas np. dwa tygodnie dawać próg punktowy który trzeba przekroczyć - inaczej out.

#8 29.10.2007 17:30:33

artiem

Demon

Punktów :   

Granie, a pisanie na forum to dwie różne sprawy. Ważne aby członkowie gildii byli w kontakcie i wypowiadali sie wtedy gdy mają coś sensownego do powiedzenia (albo potrzebę zaistnienia na forum ).

#9 29.10.2007 17:58:39

maziasty

WebMaster

Punktów :   

Hmajus napisał:

wracając do tematu - dobra alternatywa te progi, co jakiś czas np. dwa tygodnie dawać próg punktowy który trzeba przekroczyć - inaczej out.

Od tego będzie wyznaczona osoba.

#10 29.10.2007 19:24:42

Slick

Demon

Punktów :   

Solon napisał:

Slick, jeśli chodzi o grę, to jestem aktywny. Ale nigdy nie lubiłem się wypowiadać. Ty mnie tutaj nie posądzaj o brak postów.

Chodzilo mi o to ze w poczatkowych fazach gry wszyscy powinni brac czynny udzial w rozwoju gildii.
Jest wiele do zrobienia a my jeszcze nawet nie zaczelismy - i tutaj pojawia sie pytanie czy o losach gildii, o jej rozwoju ma decydowac ta garstka ludzi.
I wcale nie chodzi tu o wypowiadanie sie na forum o dupie marynie.
Zrobmy pierwsze kroki w rozwoju, wzniesmy nasza gildie na odpowiedni poziom, potem juz bedzie szlo - a aktywnosc na forum z czasem sama sie pojawi

#11 29.10.2007 21:26:46

LethalMike

Demon

Punktów :   

hmmm - przeglądam te wszystkie posty i dochodzę do wniosku że mój pomysł z dyplomacją i rekrutacją nowych użytkowników był cokolwiek beznadziejny - tak czy owak - trzeba będzie pomyśleć o tym później - warto by pozyskiwać dobrych graczy, którzy w miarę dobrze i szybko się rozwijają i widać u nich perspektywy na lepszą przyszłość z uwzględnieniem prospektów jakie może on przynieść dla naszej gildii

#12 30.10.2007 13:47:29

dziadek3

Demon

Punktów :   

nie oceniajmy "czlonkow" na podstawie napisanych postow - a na podstawie czynow - co z tego ze sie bedzie wypowiadal jak jak dojdzie co do czego to nie pomoze innym

#13 30.10.2007 15:58:35

malkolm

Demon

Punktów :   

Witam wszystkich, zgadzam sie, że liczba postów o niczym nie świadczy, nie każdy lubi siedzieć na forum i śledzić czy pojawiła sie już nowa wiadomość. Dużo szybciej kontakt odbywa się przez PW a forum powinno dotyczyć tylko najistotniejszych problemów. A co do rekrutacji to metoda progów jest chyba najlepsza tylko trzeba ustalić jakiś rozsądny pułap punktów.

#14 30.10.2007 16:58:34

Slick

Demon

Punktów :   

Malkolm nie chodzi tu o sledzenie forum non stop, chodzi o sam poczatek, o rozkrecenie tego wszystkiego, o ustalenie zasad i o stworzenie dobrze prosperujacej Gildi - a do tego potrzebni sa jej czlonkowie. Co z tego jesli my tutaj w naszym waskim gronie bedziemy glosowac itd po czym powstanie jakas organizacja w ktorej polowa jest dobrze poinformowana o wszystkich zalozeniach i planach  a reszta nie wie wogole o co chodzi.
Dlatego uwazam ze wyslanie PW do tych niezarejestrowanych byloby dobrym rozwiazaniem.
Oczywiscie tych , ktorzy dalej by tego nie zrobili nalezaloby usunąc jako nieprzydatny i obnizajacy poziom element

Pozdr Slick

Ostatnio edytowany przez Slick (30.10.2007 16:58:49)

#15 30.10.2007 17:32:51

NikeVee

Lider Gildii

Punktów :   

Ja powiem tak:
Na początku przyjmowaliśmy wszystkich (Jak każda Gildia)
Teraz przyjmujemy ludzi tylko z +300 punktów, a za niedługo będziemy +500 punktów.
Z dniem 01.11.2007 będziemy usuwać ścierwo z Gildi (-200 punktów i nie aktywnych)

Nara

Stopka forum

RSS