Forum Gildii Darkness
Powinien byc jeden general glowny ktory bedzie mial pod swoja komenda generalow rejonowych a ci sobie moga wybrac zastepcow. Proponuje podzielic na takie regiony:
- Polska
- Europa Zach
- Europa Wsch
- Azja Zach
- Azja Wsch
- Afryka
- Ameryka Pł
- Ameryka Płd
- Australia i wyspy Pacyfiku
- Antarktyda
Zawsze mozna dodac region. Generalem najelepiej jak bedzie osoba dobrze zorganizowana pod wzgledem ekonomicznym jak i militarnym.
Pozdrawiam Meister
ja mam transfalowca w sumi nie az tak daleko bo w szkocji mam zamiar go bardzo dobrze rozwinac wiec jakby co to bede pomagal ale na zstepce to sie raczej nie nadam bo mam ograniczona ilosc czasu ale jak bede to spoko zawsze sluze pomoca
Demon
co fakt to fakt uwarzam ze swia trzeba podzielic na poszczegfolne rejony i zeby ktos za nie dopowiadal . Oczywiscie mozna wybrac generalnego zwierzchnika sil ktory bedzie mial oko na wszystko i bedzie sluzyl pomoca . Poza tym zawsze mozna kogos usunac z miejsca dowodzacego jesli nie bedzie sie sprawowal nalezycie
Meister ma racje ale Afryke przydaloby sie tez podzielic bo poki co dopoki nie bedziemy bardziej rozwinieci i nie bedziemy mieli bramy teleportacyjnej do spacery od jednego do drugiego moga byc bardzo dlugie a powyzej 6-8 godzin to przeciwnik zdazy sie rozbudowac
Ostatnio edytowany przez Aniol_Ciemnosci (06.11.2007 14:56:59)
Wojskowym może być tylko destruktor, z tym się zgadzam. Jeśli chodzi o pomoc transfalowców, to odsyłam do tematu mój deliryc, tam powinny się pojawiać aktualizowane informacje o naszych delirycach. Wojownik może wtedy skontaktować się z tym transfalowcem który mu najbardziej pasuje.
Do tego proponuje, aby w najbardziej zapalnych punktach zostały stworzone grupy szybkiego reagowania - destruktor lub transfalowiec z kryształem konsolidacji armii do którego każdy z okolicy pośle choćby kilka jednostek, aby można była udeżyćna ewentualnego agresora.
Demon
co do stanowisk odnosnie wojska i armi to proponuje zeby byl
1. glowny zwierzchnik sil - czli osoba ktora bedzie analizowac wszelkie mozliwe ataki i jednoczesnie miec piecze na cala Ami gildii - najlepiej osoba posiadajaca anihilatora
2. generalowie - osoby odpowiedzialne za posczezgolne regiony ( Polska mus byc osobnym regionem, jak i europa powinna posiadac dwoch lub trzech w zaleznosci od natezenia walk )
3. kontrwywiadowca - osoba odpowiedzialna za sprawdzenie przed atakiem i dostarczenie generalom i wyzej odpowiednich informacji o przeciwniku - najlepiej osoba posiadajaca transfalowca (i mysle ze tu tez powinno byc to roziwazane rejonami)