Forum Gildii Darkness
Na SiH trzeba będzie uważać. Miejmy nadzieję, że SoR spełni swoje postulaty i będzie walczył ze wszystkimi i nie będzie zawierał sojuszy. Wtedy możemy wszycy walczyć z SoR. Tak czy inaczej z SiH prędzej czy później będziemy mieli wojnę, bo to nie jest raczej partner do zawierania sojuszy - w końcu to tylko ludzie...
Witaj
Jak widzę jesteś członkiem gildii. Ale czy docenione zostały Twoje wysiłki. Czy ktoś zauważył, jak z mozołem i olbrzymim wysiłkiem pniesz się uparcie w górę statystyk??
Nie??
To wręcz niewybaczalny błąd!!
Ludzie tacy jak Ty są solą tej gry. Niedostrzeżeni, ambitni, gotowi na wiele poświęceń i pragnący w zamian jedynie należnych im względów.
Jak każdy pewnie borykasz się z brakiem dóbr. Pewnie źródełko delirium wiecznie daje mniej niż trzeba. Szukasz sposobu by ten problem rozwiązać?? Oto sposób sam zapukał do Ciebie.
Oferuję Ci pomoc ekonomiczną w każdej rozsądnej ilości jak i ochronę całej mojej gildii kiedy tylko będzie Ci to potrzebne.
Ale czego chcę w zamian? Nie będę obrażała Twojej inteligencji, bo łatwo się domyślić, że nic nie ma za darmo. Owszem, chcę, ale chcę niewspółmiernie mniej niż daję. Jedyne czego chcę, to byś był moimi oczami i uszami. Ale wcale nie wymagam od Ciebie niczego zdrożnego. Nie masz zdradzać czy szpiegować. Masz tylko informować mnie o tym, co dzieje się w Twojej gildii.
Nie mamy żadnych wrogich zamiarów wobec was, ale… cóż, wiedza to potęga i ten, kto wiedzę posiada może ją rozsądnie wykorzystać. A każda cenna informacja przekazana mi będzie hojnie wynagrodzona…
Jednocześnie pamiętaj, że słowa te skierowane są tylko i wyłącznie do Twoich uszu i oczu. Posiadam już wiele par oczu i uszu w różnych miejscach i jeśli dowiem się, że wiadomość ta dotarła do kogokolwiek poza Tobą mój gniew będzie równie współmierny do winy jak moja hojność do zasług. Jeśli zdradzisz tajniki tego, o czym rozmawiamy, postronnym, możesz już niedługo spodziewać się odwiedzin wojsk kroczących pod złocistym sztandarem Siły i Honoru.
Pozdrawiam w imieniu SIŁY i HONORU
Simbelmyne
to dostalem od nich dla mnie wojna!!!! PS mamy szpiega wyrzucic ponizej 500 pkt to i szpieg odpadnie i komentowac to