Darkness

Forum Gildii Darkness

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

05.11.2007 Do 11.11.2007 wszyscy mają mieć co najmniej 2000 punktów.

#1 10.11.2007 09:02:44

Zneth

Demon

Punktów :   

forum delirium

Dzisiaj ze zdziwieniem odkryłem że forum w delirium też działa

po jaką cholerę?

po co rozbijać wiadomości na dwa fora?
juz i tak gildia ma wystarczające problemy z opanowaniem chaosu który tu panuje

swoim mega skromnym zdaniem pragnę wyrazić niezadowolenie ze sposobu zarządzania gildią

uważam że jest ona mocno zaniedbana a poziom organizacji ulega degradacji

- pomimo zasad przyjęć codziennie pojawia się w gildii pare nowych osób o których nikt nie wie kim są.
- stale ignoruje się wszelkie ostrzeżenia dotyczące rozwoju gildii
- nasz rozwój określił bym mianem statycznej wegetacji zmiany postępują zbyt wolno a wymagania są zbyt niskie
- zamiast porządkować nasze sprawy wprowadza się chaos (przykładem jest dodatkowe forum)
- brak większego zaangażowania w sprawy gildii przez radę rządzącą

drodzy panowie i drogie panie

ta gildia choć pokładam w niej wielkie nadzieje nie zdoła w takim trybie dojść na szczyt. Powiem więcej:
niski poziom organizacji gildii spowoduje rychły jej upadek.

członkowie dywagują w tematach rozwoju gildii natomiast komórka rządząca nie robi nic nawet nie dywaguje

staliśmy się gildią która po prostu egzystuje (przepraszam członków którzy sie udzielają)

przykro mi o tym mówić ale taka jest prawda

mam nadzieję że to się wkrótce zmieni

#2 10.11.2007 10:33:13

artiem

Demon

Punktów :   

Re: forum delirium

niestety sporo masz racji

#3 10.11.2007 11:01:35

maziasty

WebMaster

Punktów :   

ma absolutną rację! ja również uważam, że ta gildia jest po prostu masakryczna. władza jest fatalna. zero organizacji. chociaż sam należę do rady to nie zajmuję tam już praktycznie żadnej funkcji (bo forum zostało rozdzielone). po prostu się dostosowuję. ale cóż zrobić.

#4 10.11.2007 11:15:00

dziadek3

Demon

Punktów :   

dlatego na poczatek zamknac wewnetrzne forum

#5 10.11.2007 16:18:27

Zneth

Demon

Punktów :   

wystosowałem wiadomość do lidera gildii ale na odpowiedź sie nie doczekałem.

NikeVee jeśli nie chcesz sie w takim stopniu angażować w gildię lub nie masz czasu przekaż władzę komu innemu.

kandydatów na aktywnego lidera nam tu nie brakuje - sam mogę wskazać kilku

#6 10.11.2007 16:53:37

Slick

Demon

Punktów :   

WG MNIE ZMIANY MUSZA NASTAPIC!!!
PRZY OBECNYM SPOSOBIE BYTOWANIA SiH I tSoR ZJEDZA NAS ZYWCEM
DLATEGO CZEKAM NA NASTEPNE GLOSY W TEJ SPRAWIE - POWINNO ROZEJSC SIE TO PO CZLONKACH GILDI
ROBMY COS, ORGANIZUJMY SIE, WSPOLPRACUJMY ZE SOBA, PRAWDZIWA SILĄ BEDZIE GILDIA, KTORA POTRAFI WSPOLPRACOWAC I KTORA W RAZIE POTRZEBY ZORGANIZUJE ATAK CZY TEZ KONTRATAK KTOREMU NIKT NIE DOROWNA

#7 10.11.2007 16:56:29

maziasty

WebMaster

Punktów :   

do tego potrzebny jest dobry przywódca

#8 10.11.2007 17:33:04

Wojtimen

Demon

Punktów :   

nie tylko przywódca, ale i osoby, które chcą coś zrobić. na forum wypowiada się około 10-15 osób, trochę mało by walczyć z całym SiH lub TSoR. trzeba by coś z tym zrobić, ale jak nakłonić resztę do bardziej aktywnego "życia"??

Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siły, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe...

"Impossible is Nothing"

#9 10.11.2007 17:45:23

Slick

Demon

Punktów :   

1. selekcja - wyłoni osoby aktywne, wspolpracujace a takze te ktore chcialyby wspolpracowac
2. wybor osob odpowidzialnych za funkcjonowanie gildi (moze nowe stanowiska) - na poczatku chcialo sie zrobic wszystko szybko no i teraz mamy to co chcielismy

to sa moje 2 gl punkty ktore mysle ze trzeba zrealizowac

co do lidera gildi - ja go wogole nie uwazam za lidera - jedynie za załozyciela, ktory teraz nic nie wnosi pozytywnego - ale to moje zdanie

czekam na glosy innych - co wy sadzicie - jesli macie jakies ciekawe pomysly lub propozycje osob, ktore sa odpowiedzialne i zaangazowane, walcie smialo - trzeba wszystko rozwazyc

#10 10.11.2007 17:45:30

Zneth

Demon

Punktów :   

nie tylko przywódca, ale i osoby, które chcą coś zrobić. na forum wypowiada się około 10-15 osób, trochę mało by walczyć z całym SiH lub TSoR. trzeba by coś z tym zrobić, ale jak nakłonić resztę do bardziej aktywnego "życia"??

powiem ci tak.

aby to osiągnąć potrzebujemy gildii jakiej delirium.wp jeszcze nie widziało.

Elitarną, Ciekawą, w której obecność to nie tylko bezpieczeństwo i informacje ale przede wszystkim dobra zabawa

Wierzę że taka gildia może istnieć i wierzę że potrafimy taką stwożyć

w takiej gildii nie będzie nieaktywnych członków ponieważ członkostwo w niej to

PRZYGODA

ZABAWA

PRZYJACIELE

WYZWANIA

ODPOWIEDZIALNOŚĆ

i EMOCJE wspólna radość i smutki

ludzie którzy nie będą aktywni nie będą naszymi przyjaciółmi a takich w gildii nie chcemy

mam w cholerę pomysłów jak to osiągnąć i nie tylko ja

Ostatnio edytowany przez Zneth (10.11.2007 17:47:16)

#11 10.11.2007 17:47:35

Slick

Demon

Punktów :   

a kto ??

#12 10.11.2007 18:08:27

Meister

Demon

Punktów :   

Zgadzam sie z wami moze zrobimy z tej gildii jakas elitarna ktorej sie beda inni bac. Piszcie swoje propozycje rozwoju!!

#13 10.11.2007 18:09:10

Efende

Demon

Punktów :   

no zgadzam sie z wami, tyle ze sa tego plusy i minusy, z jednej stony niektorzy sa w gildi zeby miec w opisie ze sa w gildi i zeby to był straszak a oni nic praktycznie nie wnosza, tyle ze sa. + jest taki ze w pewnym sensie i oni sa straszakami dla gildi bo jak tak ktos popatrzy ilu nas jest no to sie zastanowi zanim zaatakuje albo wypowie wojne. A jak przeprowadzimy skowyrna selekcje to ilu nas zostanie? pewnie bedzie smich na sali, wtedy moze sie zrobic nie ciekawie.

#14 10.11.2007 18:14:43

Meister

Demon

Punktów :   

Ale jak bedziemy swietnie zorganizowani to sie malo licznej gildii tez beda bali!!

#15 10.11.2007 18:17:17

maziasty

WebMaster

Punktów :   

ale wtedy zostaną się tylko najlepsi i to wystarczy

Stopka forum

RSS