Darkness

Forum Gildii Darkness

Ogłoszenie

05.11.2007 Do 11.11.2007 wszyscy mają mieć co najmniej 2000 punktów.

#16 10.11.2007 18:31:30

Efende

Demon

Punktów :   

Re: forum delirium

no ale słuchajcie, w sumie po co selekcja? Niech sobie jest tak jak jest, niech liczba bedzie straszakiem, a ci co sie udzielaja niech rosna razem w sile itd.

#17 10.11.2007 18:32:53

Slick

Demon

Punktów :   

maloliczna gildia to zaden problem - problemem sa ludzie

nr1 to selekcja     -    ale trzeba poznac zdania innych

#18 10.11.2007 18:48:14

artiem

Demon

Punktów :   

chodzi o to, ze slabi gracze czesto nie czuja za duzych zwiazkow z gildia i w gruncie rzeczy ja olewaja, a tego nie chcemy - tez jestem za malo liczna, ale silna grupa (choc naszym problemem bedzie duze rozrzucenie po mapie)

Ostatnio edytowany przez artiem (10.11.2007 19:10:04)

#19 10.11.2007 18:59:01

Slick

Demon

Punktów :   

Fakt.
dlatego trzeba zbierac info o graczach z poszczegolnych okregow - o wspolpracy jak sie uklada  itd

ja moge 1 - w moich rejonach mam kontakt z: Meister, gohome, Solon
na mapie mozna zobaczyc ze jest jeszcze pare osob w Ameryce Pn ale nie wiem co z nimi no i Dajmoon w Ameryce Pd

#20 10.11.2007 19:03:18

Wojtimen

Demon

Punktów :   

nie jest złym pomysłem, przemiana naszej gildii w grupę graczy, którzy chcą coś zmieniać. ale dużym problem będzie nasza liczba (około 20 osób) musielibyśmy się bardzo sprężać, aby szybko osiągnąć w miarę wysoki poziom. jest to możliwe, kwestia ile osób tego naprawdę chce. w wyniku tych działań może dojść do rozłamu w gildii, a nawet do jej rozpadu. pytanie: czy naprawdę tego chcemy??

moja odpowiedź to tak. trzeba zacząć coś robić, by budzić podziw wśród innych graczy.

ja jestem z ameryki płn okolice jeziora michigan.

Ostatnio edytowany przez Wojtimen (10.11.2007 19:04:02)

Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siły, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe...

"Impossible is Nothing"

#21 10.11.2007 19:11:15

Solon

Demon

Punktów :   

Według mnie selekcja jest bardzo potrzebna - jesteśmy najliczniejszą gildią na tym serwerze, ale autorytetu nam to nie przysparza. Wystarczy spojrzeć na przeciętną liczbę punktów na gracza. Jeśli chodzi o samo top10 punktowe, to jesteśmy na miejscu 4. Mamy około 5100 punktów na jednego gracza. przed nami jest Siła i Honor(5850), The Skulls of Rebellion(8550) i Fatal Syntax Radiation(10900). Próg przyjęć wynosi 2000, a gracze mają osiągnąć ten wynik do 11.11? Niektóre gildie przyjmują już od 4000pkt! Trzeba podnieść próg i wyrzucić tych poniżej(może dać tydzień) lub utworzyć akademię - to podniesie nam jakość! I do tego współpraca - na forum wypowiadają się tylko niektóre osoby, a reszta milczy. Ja nie lubię się wypowiadać, ale nie sądzę by było wiele takich osób, jak ja, na tym forum. trzeba się wziąść do roboty!

#22 10.11.2007 19:13:31

artiem

Demon

Punktów :   

ja jestem daleko od wszystkich, i głownie bede operowal w okolicach Alaski i Kamczatki, trzeba sie szybko przeorganizowac i moze uda sie cos uratowac

Ostatnio edytowany przez artiem (10.11.2007 19:15:25)

#23 10.11.2007 19:13:35

Wojtimen

Demon

Punktów :   

zgadzam się z tobą solon

do roboty!!  trzeba rozpocząć fight (nie być pragnienie, tylko sprite).

-----------------------------------------------------------------------------

ja muszę trochę miasto rozwinąć, ale już niedługo będę gotów. i wtedy okolice wschodnich stanów zjednoczonych będą w moim zasięgu.

Ostatnio edytowany przez Wojtimen (10.11.2007 19:16:03)

Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siły, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe...

"Impossible is Nothing"

#24 10.11.2007 19:17:08

Meister

Demon

Punktów :   

Ja mysle ze malo liczna moglaby byc ale... Moim zdaniem powinnismy przyjmowac Ludzi inaczej ziemian... A co do Fatal Syntax Radiation to to jest przyklad malo licznej ekipy. A poza tym oni tam wszyscy sie znaja i to jest słynna BSE czyli BLACK STAR EDIT z 2 serwera.

#25 10.11.2007 19:49:11

Slick

Demon

Punktów :   

czyli tak jak wspomnialem selekcja jest konieczna - co po niej bedzie pomyslimy
co do rozproszenia graczy - nawet najbardziej oddalony kompan moze byc najlepszym sojusznikiem - mozna sie tez rozgladac za ciekawymi postaciami w niedalekich odległosciach od siebie (ja np zwerbowalem szybko rozwijajacego sie anihilatora do ktorego teraz mam najblizej - nowy zarejestrowany)
potrzeba nam ładu ale do tego potrzebny jest ktos, kto ten ład wniesie do gildi   -  jest wsrod nas jakis cudotworca?

#26 10.11.2007 20:11:38

Meister

Demon

Punktów :   

Cudotworca?? Hehe... Ja bym zwerbowal kilku obok mnie ale maja za malo punktow choc sie szybko rozwijaja byloby nas duzo na tym obszarze...

#27 10.11.2007 23:04:09

Solon

Demon

Punktów :   

Ja wciągnąłem do gry dwóch kolegów i dzięki temu, jak tylko się odpowiednio rozwiną, to będę miał blisko transfalowca i anihilatora. Ale z atakami to ciężko - przeszukałem 800 graczy i znalazłem 4 w obrębie 4h ode mnie. Jakoś sobie poradzę - inwestuję w eko!

Stopka forum

RSS