Forum Gildii Darkness
chodzi o to, ze slabi gracze czesto nie czuja za duzych zwiazkow z gildia i w gruncie rzeczy ja olewaja, a tego nie chcemy - tez jestem za malo liczna, ale silna grupa (choc naszym problemem bedzie duze rozrzucenie po mapie)
Ostatnio edytowany przez artiem (10.11.2007 19:10:04)
Fakt.
dlatego trzeba zbierac info o graczach z poszczegolnych okregow - o wspolpracy jak sie uklada itd
ja moge 1 - w moich rejonach mam kontakt z: Meister, gohome, Solon
na mapie mozna zobaczyc ze jest jeszcze pare osob w Ameryce Pn ale nie wiem co z nimi no i Dajmoon w Ameryce Pd
nie jest złym pomysłem, przemiana naszej gildii w grupę graczy, którzy chcą coś zmieniać. ale dużym problem będzie nasza liczba (około 20 osób) musielibyśmy się bardzo sprężać, aby szybko osiągnąć w miarę wysoki poziom. jest to możliwe, kwestia ile osób tego naprawdę chce. w wyniku tych działań może dojść do rozłamu w gildii, a nawet do jej rozpadu. pytanie: czy naprawdę tego chcemy??
moja odpowiedź to tak. trzeba zacząć coś robić, by budzić podziw wśród innych graczy.
ja jestem z ameryki płn okolice jeziora michigan.
Ostatnio edytowany przez Wojtimen (10.11.2007 19:04:02)
Według mnie selekcja jest bardzo potrzebna - jesteśmy najliczniejszą gildią na tym serwerze, ale autorytetu nam to nie przysparza. Wystarczy spojrzeć na przeciętną liczbę punktów na gracza. Jeśli chodzi o samo top10 punktowe, to jesteśmy na miejscu 4. Mamy około 5100 punktów na jednego gracza. przed nami jest Siła i Honor(5850), The Skulls of Rebellion(8550) i Fatal Syntax Radiation(10900). Próg przyjęć wynosi 2000, a gracze mają osiągnąć ten wynik do 11.11? Niektóre gildie przyjmują już od 4000pkt! Trzeba podnieść próg i wyrzucić tych poniżej(może dać tydzień) lub utworzyć akademię - to podniesie nam jakość! I do tego współpraca - na forum wypowiadają się tylko niektóre osoby, a reszta milczy. Ja nie lubię się wypowiadać, ale nie sądzę by było wiele takich osób, jak ja, na tym forum. trzeba się wziąść do roboty!
zgadzam się z tobą solon
do roboty!! trzeba rozpocząć fight (nie być pragnienie, tylko sprite).
-----------------------------------------------------------------------------
ja muszę trochę miasto rozwinąć, ale już niedługo będę gotów. i wtedy okolice wschodnich stanów zjednoczonych będą w moim zasięgu.
Ostatnio edytowany przez Wojtimen (10.11.2007 19:16:03)
Ja mysle ze malo liczna moglaby byc ale... Moim zdaniem powinnismy przyjmowac Ludzi inaczej ziemian... A co do Fatal Syntax Radiation to to jest przyklad malo licznej ekipy. A poza tym oni tam wszyscy sie znaja i to jest słynna BSE czyli BLACK STAR EDIT z 2 serwera.
czyli tak jak wspomnialem selekcja jest konieczna - co po niej bedzie pomyslimy
co do rozproszenia graczy - nawet najbardziej oddalony kompan moze byc najlepszym sojusznikiem - mozna sie tez rozgladac za ciekawymi postaciami w niedalekich odległosciach od siebie (ja np zwerbowalem szybko rozwijajacego sie anihilatora do ktorego teraz mam najblizej - nowy zarejestrowany)
potrzeba nam ładu ale do tego potrzebny jest ktos, kto ten ład wniesie do gildi - jest wsrod nas jakis cudotworca?
Ja wciągnąłem do gry dwóch kolegów i dzięki temu, jak tylko się odpowiednio rozwiną, to będę miał blisko transfalowca i anihilatora. Ale z atakami to ciężko - przeszukałem 800 graczy i znalazłem 4 w obrębie 4h ode mnie. Jakoś sobie poradzę - inwestuję w eko!