Forum Gildii Darkness
Przestanmy zbierac gowno!!!
Widze ze niewielu jest zarejestrowanych a wy tylko chcecie rekrutowac - a ja pytam kogo?? - kogos kto dopiero zaczal grac, zrobil 1szy krok i wiecej nie zrobi.
To nie jest dobre!
Proponuje wyslac wiadomosci do wszystkich w grze o rejestracji na forum i aktywnosci na nim
Czas realizacji-do soboty 03.11.07
W przeciwnym razie dowidzenia!
Rekrutacja ograniczona i bardziej szczegolowa ( powinno sie wiedziec wiecej o czlonkach gildii co zblizy wszystkich i pozwoli na lepsza i skuteczniejsza wspolprace)
po sprawdzeniu 42 graczy zarejestrowanych na forum a gildia liczy teraz 88 osob - to jakies zarty?
PROSZE O WYSLANIE WIADOMOSCI DOTYCZACEJ REJESTRACJI NA FORUM DO TYCH CZLONKOW GILDI KTORZY JESZCZE TEGO NIE ZROBILI
Ostatnio edytowany przez Slick (30.10.2007 14:22:13)
Gram troszke w OGame iii odnośnie Selekcji i Rekrutacji jest tylko jedno wyjście !!! PO ZNAJOMOŚCI !!!
Ja wszedłem akurat przy masówce więc looz. Mam 2 znajomych którym pokazałem gierke ale jeszcze nie wiem czy połkneli bakcyla. Jak go połkną to widze ich tu w soju albo nie widze tu mnie
Jesli chesz to mozesz napisac wszystko od A do Z
A tak na powaznie to zeby cos napisali to juz od nich zalezy, ja osobiscie uwazam ze im wiecej sie wie o graczach tym bardziej wspolpraca uklada sie po obu stronach - a dobra wspolpraca to klucz do sukcesu.
Pozdr Slick --- fanatyk MOH online:D
Tutaj zgodzę się ze Slickiem
Wzajemna znajomość członków to "esencja podstawy"
Myślę że jeden człowiek (zarządca członkmi gildii?) tutaj nie da rady.
Mam pewną wizję naszej gildii...
Wizję która każdemu męszczyźnie i niejednej kobiecie () wyda sie atrakcyjna i interesująca:
Ustrój podobny do organizacji włoskich rodzin mafijnych.
Gramy ostro więc bądźmy ostrzy.
Motywujmy naszych członków do aktywności, nagradzajmy ich zaufaniem i przywilejami.
Niech awansują w drabinie lojalności.
Niech zdają sobie sprawę z faktu, że gildia sie nimi opiekuje, a najazd na nich oznacza wojnę.
Niech będą też świadomi, że w zamian oczekujemy poświęcenia, a kara będzie sroga i wymierzona demonstracyjnie.
Sprawmy by gra w tej gildii stanowiła połowę grywalności całeg gry.
Rzućmy naszym członkom wyzwanie, niech mają możliwość się sprawdzić.
I na miłość boską NIECH POCZUJĄ ŻE JUŻ SĄ SZANOWANI.