Darkness

Forum Gildii Darkness

Ogłoszenie

05.11.2007 Do 11.11.2007 wszyscy mają mieć co najmniej 2000 punktów.

#31 07.11.2007 05:38:47

Dajmoon

Demon

Punktów :   

Re: PAKT O NIEAGRESJĘ.

Dla mnie pakt o agresję z sih jest niestety strasznie męczący. Dlaczego? Nie mam kogo farmić a jedyny gracz aktywny z mojej okolicy jest właśnie w sih. Strasznie ciężko będzie mi się dalej utrzymać w pierwszej dziesiątce jeśli dalej nie będę miał na kim się żywić.

Dlatego zapytam was, czy na pewno pakt z sih jest wam potrzebny?

(Przy okazji dodam że gracz posiada ponad 3000 pkt i szybko się rozwija, więc potem może być z nim problem)

Ostatnio edytowany przez Dajmoon (07.11.2007 05:44:38)

#32 07.11.2007 06:10:08

arieso

Demon

Punktów :   

wypowiedzmy im wojnę będzie ciekawie już w miarę dobrze się rozwineliśmy przez ost 2 dni ostro spadłem bo zbierałem surowce na hermesa:)

#33 07.11.2007 10:08:11

artiem

Demon

Punktów :   

nie przeszkadza mi wojna z SiH

#34 07.11.2007 13:56:08

Zneth

Demon

Punktów :   

hmm osobiście uważam pomysł wojny z SiH jako lekkomyślność

świadczy o tym kilka faktów:

- mamy z nimi pakt o nieagresję - zerwanie takiego paktu i wypowiedzenie wojny to hańba. taki pakt powinno sie zerwać i dać czas na mobilizację
- są od nas dwa razy bardziej rozwinięci militarnie (łączna suma punktów jednostek):
       DARKNESS - 39816
       SiH            - 67773
- ich najgroźniejszy członek posiada 5312 (punktów jednostek) podczas gdy nasz 2926 (punktów jednostek)
- liczba członów posiadających więcej niż 2000 punktów jednostek to:
       DARKNESS - 3
       SiH            - 8
- liczba członków posiadających więcej niż 1000 punktów jednostek to:
       DARKNESS - 11
       SiH            - 14

uważam że wypowiedzenie wojny SiH jest równoznaczne z przegraną

a wypowiedzenie wojny komuś z kim mamy pakt o nieagresji i przegranie jej jest równe z kompromitacją na skalę całego s4

#35 07.11.2007 14:11:57

dziadek3

Demon

Punktów :   

zneth - widze ze prowadzisz pelno statystyk moze bys zrobil taka:

w co inwestowac aby byc najlepszym

#36 07.11.2007 14:34:58

Zneth

Demon

Punktów :   

powstaje program który tak rozmieszcza kolejkę budowy aby skrócić maksymalnie czas oczekiwania na jej realizację..

niestety jeśli chodzi o programy to narazie stoją w miejscu

mamy pare projektów które wspomogą rozwój gildii

pytanie tylko czy jest sens w nie inwestować czas?

#37 07.11.2007 14:39:24

dziadek3

Demon

Punktów :   

jasne ze tak

#38 07.11.2007 21:30:38

Slick

Demon

Punktów :   

Co do SiH to tutaj trzeba byc przebiegłym -
Zneth  mowisz mi ze zerwanie takiego paktu i wypowiedzenie wojny to hańba - a czy hańbą nie jest wysłanie wiadmosci do jednego z naszych? - woja??? Nie, ale na nich trzeba sie juz gotować
A co z ich paktem o nieagresje z tSoR? - tu juz trzeba dzialac i organizowac sie, ale tu nie bede pisal - najpierw jakies rozmowy na wyzszym szczeblu i w wybranym gronie - jakim? w to nie wnikam -

czekam na jakas odpowiedz rady
Pozdr Slick

#39 07.11.2007 21:46:02

boiledegg

Demon

Punktów :   

Otoz jak nieliczni wiedza, podczas obrad okraglego stolu i potem w magdalence rodzil sie nowy ustroj w Polsce - komunisci oddali wladze ludziom solidarnosci na pewnych warunkach. Wtedy ludzie owczesnego establishmentu dokonali pewnego porozumienia. Chodzilo o to by realna wladza pozostala w rekach tych, ktorzy na porozumienie sie zdecydowali - naturalna rotacja, ugrupowania przejmuja wladze po sobie bez wywlekania najgestszego syfu. Dlatego ciagle widzimy te same twarze politykow od 18 lat.
Zamysl jest taki by zawiazac ciche niepisane porozumienie, i nie dopuscic by ktos z poza porozumienia dopchal sie wystarczajaco wysoko by zepsuc istniejacy porzadek.
Rodzi to oczywiscie liczne konsekwencje, lakome kaski z SiH i SoR bylyby poza zasiegiem, i zrodel dochodu nalezaloby szukac gdzie indziej.
Jest to oczywiscie nie do zrealizowania, ale zawsze mozna sobie pomarzyc

#40 07.11.2007 22:09:35

Slick

Demon

Punktów :   

jesli juz zaczną sie przygotowania - dokonac mozna wszystkiego - troche wiary, pewnych porozumień i mozna doprowadzic do niezlego młynu -  i nalezy pamietac ze nikt nie jest poza zasiegiem - tylko do tego trzeba sie przygotowac, odpowiednio nastawic, zacząć wspołpracowac - ja sie nie boje przeciwstawic, w kazdej chwili gotow jestem wyslac wszysttko co mam w odpowiednie miejsce o odpowiedniej godzinie - jesli taka nadejdzie

#41 08.11.2007 00:26:11

Zaphood

Demon

Punktów :   

Sluchajcie, mysle ze lepiej byloby ich wykorzystac do wojny z TSoR. Namowmy ich zeby zerwali z nimi pakt o nieagresji, zawarli z nami sojusz i za jakis tydzien mozna TSoRowi wspolnie wojne wypowiedziec. Jak to dobrze rozegramy to bedziemy pierwsi w rankingu ^^

Stopka forum

RSS