Darkness

Forum Gildii Darkness

• Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

05.11.2007 Do 11.11.2007 wszyscy mają mieć co najmniej 2000 punktów.

#1 12.11.2007 16:05:05

Wojtimen

Demon

Punktów :   

specyficzna sytuacja...

niedaleko mojej cyvilli znajdują się 2  cyville graczy TSoR. nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że leżą jedna na drugiej ( prawie dosłownie) nie żebym kogoś osądzał, ale mam poważne wątpliwości, czy nie mamy do czynienia z multikontem.

Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siły, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe...

"Impossible is Nothing"

#2 12.11.2007 19:54:42

maziasty

WebMaster

Punktów :   

Re: specyficzna sytuacja...

ja też mam koło siebie podobnego kolesia. nawet nazwy miast i bohaterów są podobne.

#3 12.11.2007 20:00:56

Wojtimen

Demon

Punktów :   

maziasty masz może pomysł co z tym zrobić?? zgłaszać do adminów??

Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siły, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe...

"Impossible is Nothing"

#4 12.11.2007 20:20:54

maziasty

WebMaster

Punktów :   

myślę, że chyba powinniśmy

Stopka forum

RSS