Forum Gildii Darkness
Siemka. Wybieramy skład Rady Rządzącej, oczywiście zmienimy nazwę bo za długa nazwa.
1. NikeVee - Dymplomacja, Pomoc w Forum, Pomoc w Użytkownikach (Usuwanie, przyjmowanie)
2. Maziasty- Administrator Forum, ...
3. Artiem- Oko na Użytkowników (Przyjmowanie, Usuwanie)
4. Wojskowy- .... (Zbiera trochu wojska od każdego "Demona" i atakuję tego, kogo chce Gildia, <Przydatne w czasie Wojny, bo typ sie nie uweżmnie np. na Maziastego że go atakuje, tylko na tego kto go zaatakował, a Maziasty go nie zaatakował, tylko dał wojsko, żeby zaatakować go) Heheh
Narazie te 3 osoby, potem dodamy jeszcze 2 i będzie Święty Spokój. Ja akceptuje swoje obowiązki.
Maziasty, Artiem musicie napisć: "Zgadzam się" i rada będzie założona. Zaakceptujcie to bo mam dość gadania o tej radzie..... ileż można I trza zmienić nazwę.
No to może być Rada Rządząca.
Ale na Randze w Gildii będę pisał: Rada.
Bo Rada Rządząca sie nie zmieści.
Maziasty: Masz się zajmować forum, przeglądać, poprawiać błędy, itp.
Ja: Dyplomacja, oraz pomoc Wam wszystkim.
Artiem: Będzie przyjmował, i wywalał członków Gildii.
Zgódźcie się.
transfalowiec na wysokim poziomi i z dobrze rozwiniętymi fenomenami jest na wagę złota, jeśli byłby to mógłby zamieszczać na forum raporty z inwigilacji, by wszyscy wiedzieli gdzie mają farmy i przeciwników, jest ktoś kto chciałby się tego podjąć?
co do tego z-cy dowodcy wojsk - transfalowca - to mysle ze bedzie problem - a mianowicie chodzi o odleglosci - z tego co widze na mapie jestesmy rozproszeni i problemem bedzie szpiegowanie roznie rozlokowanych wrogich wojsk dla jednego transfalowca - i tu czas na zastanowienie sie nad okregami i przyporzadkowniu kazdemu z nich odpowiednich stanowisk
Zainwestowac kazdy moze, oczywiscie w odpowiednim czasie, bo do tego to jeszcze daleka droga.
Co do przyspieszenia to anihilator posiada Fenomen Rozszerzonego Przesyłu - do tego powinien tez zmierzac Glowny Dowodca Wojsk - jednak wszystkie te bonusy do przyspieszania nie zmieniaja faktu ze 1 anihilatorowi i 1 transfalowcowi bedzie trudno operowac na przestrzeni calego globu.
Trzba bedzie sie nad tym zastanowic
Mysle ze czas na zglaszanie sie osob ktorzy maja anihilatorow i transfalowcow
Potem mozna wybrac najlepszego kandydata(ow)
Ostatnio edytowany przez Slick (01.11.2007 11:46:06)